درج  آگهی رایگان و تبلیغات اینترنتی

درج آگهی رایگان و تبلیغات اینترنتی

اَگهی و تبلیغات رایگان کسب و کار
درج  آگهی رایگان و تبلیغات اینترنتی

درج آگهی رایگان و تبلیغات اینترنتی

اَگهی و تبلیغات رایگان کسب و کار

در خرید پراید کارکرده؛ چه نکاتی مدنظر داشته باشیم؟

 پراید بیشترین سهم را از بازار خودرو در ایران دارد و با اقتدار برای خود در این بازار می‌تازد. مهم نیست که پراید از لحاظ فنی، ایمنی و کیفیت در چه جایگاهی قرار دارد، همین که با تمام کمبودها توانسته با بیشترین سهم بازار در رتبه نخست بازار خودروی داخل ایران بایستد کافی است.

خرید پراید کارکرده ؛ چه نکاتی مدنظر داشته باشیم؟

البته نباید از قیمت این خودرو به راحتی گذشت. پراید هم اکنون ارزان‌ترین خودروی بازار ایران است. خودرویی که نه تنها قیمتش کم است بلکه قیمت لوازم جانبی و خرج و مخارجش کمتر از تمام خودروهای دیگر است؛ یعنی هم خرید پراید کم خرجش است و هم نگهداری‌اش. بدین ترتیب هم اقشار کم درآمد و هم اقشار با درآمد متوسط به پراید روی می‌آورند و این خودرو را برای خود تهیه می‌کنند.

خرید پراید صفر که بازار خودش را دارد اما در این میان خرید پراید کارکرده نیز به وفور در بازار جریان دارد و هر کسی که سرمایه مالی کمی داشته یا نمی‌خواهد برای خودروی خود سرمایه بالایی کنار بگذارد، خرید پراید کارکرده را در برنامه‌های خود قرار می‌دهد.

برای خرید پراید کارکرده باید مواردی را رعایت و بررسی کرد تا بعدها دچار مشکلات نشد که در ادامه به تعدادی از این موارد اشاره می‌کنیم.

۱- بررسی سلامت بدنه

بدنه پراید یکی از مواردی که باید به دقت قبل از خرید بررسی شود. از آنجایی که بدنه این خودرو بسیار نازک و انعطاف پذیر است، به راحتی می‌توان اثر تصادفات جزئی یا خطرناک را به راحتی از بدنه آن محو کرد. در این مورد باید از یک کارشناس خبره کمک بگیرید. البته مشکلات دیگری چون زنگ زدن بدنه، تعویض شدن در یا گل گیر و رنگ شدن سقف باید توسط این کارشناس بررسی شود تا دچار ضرر مالی در هنگام خرید نشوید و قیمت‌گذاری بر این اساس انجام شود.

خرید پراید کارکرده ؛ چه نکاتی مدنظر داشته باشیم؟


۲- بررسی جلوبندی

جلوبندی پراید یکی از مواردی است که در بیشتر خودروهای پراید حاضر در شهرهایی چون تهران دچار مشکل است. اگر بدون اطلاع از این مشکل سوار بر خودرو شوید و مسافت زیادی را طی کنید، احتمال دارد دچار حادثه شده یا در رانندگی خود با مشکلاتی همراه شوید.


۳- تولید قبل از ۸۲ نباشد

خرید پراید تولید سال‌های قبل از ۸۲ سبب می‌شود شما نتوانید خودروی خود را بیمه بدنه کنید. زیرا بر اساس قانون خودروهای با سن بالای ۱۵ سال مشمول بیمه بدنه نمی‌شوند. هر چند پرایدهای تولید شده قبل از ۸۲ قطعات بهتری دارند اما به دلیل اینکه بیمه بدنه نمی‌شوند و مشکلات دیگری چون کاربراتوری بودن و دریافت نکردن معاینه فنی، شما را به دردسر می‌اندازند.


۴- پراید نیمه انژکتوری نخرید

در مقطعی از سال ۸۳، سایپا اقدام به تولید خودروهای پراید نیمه انژکتوری کرد که خط تولید آنها پس از دوره کوتاهی جمع شد. این خودروها هم اکنون در شهرهای مختلف خرید و فروش می‌شوند اما قطعات آنها به سختی پیدا می‌شود. با خرید پرایدهای انژکتوری هم هزینه‌های‌تان افزایش می‌یابد و هم در زمان خراب شدن خودرو به خاطر کمبود قطعات، شاید زمان زیادی بدون خودرو باشید.

خرید پراید کارکرده ؛ چه نکاتی مدنظر داشته باشیم؟


۵- از خرید پراید کاربراتوری بپرهیزید

تعمیر و شستشوی کاربراتور کار هر تعمیرکاری نیست و در حال حاضر تعداد کمی تعمیرکار و عیب یاب کاربراتور در سطح شهر حضور دارند. از طرفی در شهر تهران قرار است اجازه تردد به خودروهای کاربراتوری در محدود طرح زوج و فرد و طرح ترافیک لغو شود و این خودروها عملا برای مالکان‌شان با یک خودروی ناسالم تفاوتی نخواهند داشت.


۶- سینی صندوق عقب را چک کنید

وقتی پراید از ناحیه صندوق عقب با خودرویی دیگر تصادف می‌کند، امکان دارد که درب صندوق، سپر و چراغ‌ها سالم مانده یا تعویض شوند اما تغییری در سینی صندوق عقب داده نشود. پس بهتر است در زمان خرید با برداشتن موکت کف صندوق و درآوردن لاستیک زاپاس از سالم بدون سینی صندوق عقب کاملاً اطمینان پیدا کنید.


۷- حتماً دیاگ بزنید

مشکلات فنی خودروهای انژکتوری با دیاگ زدن به صورت کامپیوتری می‌شود. هرچند این دیاگ زدن برای شما هزینه‌ای دارد، اما سبب جلوگیری از هزینه‌های غیرقابل جبران و ضررهای میلیونی می‌شود.

استون مارتین DBS سوپرلگرا؛ پرچمدار جدید استون

این خودرو می تواند جایگزین مناسبی برای استون مارتین Vanquish S باشد و به گفته این کمپانی استون مارتین قصد دارد یک تجربه فراموش نشدنی از رانندگی و شتاب گیری را در این خودرو ارائه کند. این خودرو می تواند جایگزین مناسبی برای استون مارتین Vanquish S باشد و به گفته این کمپانی استون مارتین قصد دارد یک تجربه فراموش نشدنی از رانندگی و شتاب گیری را در این خودرو ارائه کند.

استون مارتین DBS سوپرلگرا ؛ پرچمدار جدید استون

استون مارتین DBS سوپرلگرا ؛ پرچمدار جدید استون

نام این خودروی اسپرت از ترکیب DBS  و سوپرلگرا تشکیل شده که DBS یکی از نام‌هایی است که چندین سال پیش در محصولات این کمپانی مورد استفاده قرار می‌گرفت . به علاوه اینکه سوپرلگرا یکی از نام‌های مورد استفاده توسط انگلیسی‌ها در محصولاتشان بود و در زبان ایتالیایی به معنای فوق سبک  است.

آستون مارتین DBS  سوپرلگرا مجهز به یک موتور 5.2 لیتری 12 سیلندر است که توانایی تولید 715 اسب بخار قدرت و 900 نیوتن متر گشتاور را از دور 1800 تا 5000 دور بر دقیقه دارد . آستون مارتین برای بهبود مرکز ثقل و توزیع وزن ، محل قرار گیری این پیشرانه را در ارتفاع پایینی تعبیه کرده است.

این قدرت از طریق یک جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک ساخت ZF به چرخ‌های عقب انتقال پیدا می‌کند. یک دیفرانسیل لغزش محدود مکانیکی در کنار سیستم توزیع گشتاور به DBS سوپرلگرا اجازه می‌دهد بهترین هندلینگ را دهد و بهترین عملکرد را در شتاب‌گیری داشته باشد.

استون مارتین DBS سوپرلگرا ؛ پرچمدار جدید استون

0 تا 100 کیلومتر این خودرو به 3.4 ثانیه زمان احتیاج دارد . این در حالی ست که DBS  سوپرلگرا در مدت 6.4  ثانیه  به سرعت 160 کیلومتر بر ساعت دست پیدا خواهد کرد . حداکثر سرعت این خودرو به صورت الکترونیکی به 340 کیلومتر بر ساعت محدود شده است.

شاسی این خودرو از یک ساختار آلومینیومی سبک‌ وزن تکامل یافته در مدل DB11  بهره می‌برد . سیستم تعلیق از نوع جناقی دوبل و در عقب از نوع چند اتصالی است که به صورت استاندارد این خودرو از سیستم تعلیق انطباق پذیر بهره می‌برد و 3 حالت دینامیک رانندگی GT ، اسپرت و اسپرت پلاس را در اختیار راننده قرار می‌دهد. استون مارتین DBS سوپرلگرا توانسته با استفاده از فیبر کربن در پنل های بدنه ، وزن کلی خودرو را تا ۳۷۳۲ پوند کاهش دهد.

استون مارتین DBS سوپرلگرا ؛ پرچمدار جدید استون

از امکانات و تجهیزات ایمنی این خودرو می توان به ورود و استارت بدون کلید، سیستم پایش باد تایرها، دوربین 360 درجه به همراه دستیار پارک اشاره کرد. همچنین دیگر امکانات مهم این خودرو شامل پوشش چرم و جیر،  سیستم اطلاعات و سرگرمی به همراه مسیریابی ماهواره‌ای، اتصال بلوتوث، USB ، iPod و هماهنگی با گوشی‌های آیفون می‌شود. خریداران قادرند رینگ های 21 اینچی برای این خودرو سفارش دهند.

استون مارتین DBS سوپرلگرا ؛ پرچمدار جدید استون

استون مارتین DBS سوپرلگرا ؛ پرچمدار جدید استون

قیمت این استون مارتین از ۳۰۴.۹۹۵ دلار آغاز می‌شود و از پاییز ۲۰۱۸ تحویل مشتریان خواهد داده شد.


منبع:ماشین 3

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

لامبورگینی بدون‌شک یکی از مطرح‌ترین و تاثیرگذارترین برندهای تاریخ خودرو‌ست که از نظر بسیاری، تولد و تکامل سوپراسپرت‌ها مدیون این کمپانی است.

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

در این میان علاوه بر تاثیری که لامبورگینی در بهبود و تکامل خودروها و ایجاد رقابتی سهمگین در میان سازندگان خودروهای سریع داشته، این برند در پروسه طراحی، ساخت و حتی تولید محصولات برخی برندهای دیگر نیز سهیم بوده است. در این مطلب سعی داریم ۶ نمونه از خودروهایی که به نحوی با دخالت لامبورگینی عرضه شدند را معرفی کنیم.

ب‌ام‌و M1

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

ب‌ام‌و سعی داشت تا برای مدل ۳۰۰۰ سری E9 مسابقه‌ای مشهور به Batmobile جایگزینی مناسب بسازد. برای این کار کارگاه تازه تاسیس M Power مامور ساخت یک سوپراسپرت موتور وسط شد. به خاطر نداشتن تجربه کافی، مهندسان M تصمیم گرفتند تا دست دوستی به سمت لامبورگینی دراز کنند و این کمپانی نیز به خاطر مشکلات مالی، قبول کرد تا ب‌ام‌و را در پروسه طراحی محصول جدید یاری کند. در نهایت قرار شد تا تولید این خودرو یعنی M1 حتی در کارخانجات لامبورگینی انجام گیرد. اما ورشکستگی لامبورگینی در کنار وضعیت نامناسب کیفیت خودروهای تولیدی این برند، سبب شد تا ب‌ام‌و در نهایت مراحل طراحی و تولید را خودش به پایان برساند.


داج وایپر RT/10

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

کرایسلر در اواسط دهه ۸۰ میلادی لامبورگینی را خریداری کرد. زمانی که در اواخر این دهه پروژه خودرو اسپرت سریع و سبک‌وزن داج یعنی وایپر کلید خورد، طراحی پیشرانه و برخی بخش‌های شاسی به مهندسان لامبورگینی سپرده شد. بنابراین پیشرانه ۱۰ سیلندر ۸ لیتری ۴۰۰ اسب بخاری نسل اول وایپر از بسیاری جهات دستپخت مهندسان ایتالیایی است. مدیران کرایسلر اما این قضیه را به هیچ‌وجه پنهان نکردند و حتی در بازاریابی و معرفی وایپر، از آن برای بالا‌بردن اعتبار این خودرو استفاده کردند. با این حال پس از فیس‌لیفت و عرضه مدل GTS، ارتباط وایپر با طرح مهندسان لامبو بسیار کمرنگ شد.


وکتور M12

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

وکتور برندی آمریکایی بود که در اواخر دهه ۷۰ و برای تولید لامبورگینی آمریکایی تاسیس شد. پس از عرضه اولین محصول در اوایل دهه ۹۰، وکتور ورشکست شد و سهام آن توسط یک کمپانی اندونزیایی خریداری شد. این گروه (مگاتک) اما لامبورگینی را نیز خریداری کرد تا وکتور و لامبورگینی به هم مرتبط شوند. محصول دوم وکتور با نام M12، از شاسی و پیشرانه دیابلو بهره‎مند شد و وکتور دیگر از پیشرانه و متعلقات آمریکایی (خصوصا شورولت) استفاده نکرد. با وجود قیمت بسیار پایین‌تر وکتور M12، این خودرو نتوانست به اندازه دیابلو پرفروش باشد و در نهایت وکتور دوباره تعطیل شد.


Cizeta V16T

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

مارچلو گاندینی کار طراحی لامبورگینی دیابلو را برعهده داشت و طرح نهایی را در اواخر دهه۸۰ میلادی تسلیم مدیران این کمپانی کرد. با این حال، مالکان وقت لامبورگینی یعنی کرایسلر، طرح دیابلو را بسیار ساختارشکنانه ارزیابی کردند و به همین دلیل از Tom Gale آمریکایی خواستند تا خطوط فضایی دیابلو را اندکی تعدیل کند. این قضیه به مذاق گاندینی مغرور خوش نیامد و برای همین طرح اولیه دیابلو را با کمترین تغییرات به کمپانی تازه تاسیس Cizeta داد. این برند توسط کلاودیو زامپولی تاسیس شده بود و عده‌ای از مهندسان سابق لامبورگینی در آن مشغول به کار شده بودند. به همین خاطر فلسفه و مشخصات Cizeta V16T بسیار شبیه به محصولات لامبورگینی شده و به نحوی آن را فرزندخوانده لامبورگینی می‌دانند.


آئودی R8

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

آئودی در اواخر دهه ۹۰ میلادی اختیار لامبورگینی را در دست گرفت و انقلابی شگرف در زمینه‌های مختلف این کمپانی ایجاد کرد. این تحولات اما به نفع خود آئودی نیز بود، چرا که مهندسان لامبورگینی برخی ‌تجارب و ایده‌های ناب خود را در اختیار همتایان آلمانی خود گذاشتند. این اتفاق سبب شد تا هنگامی که آئودی نمونه خیابانی اولین سوپراسپرتش یعنی R8 را عرضه می‌کرد، به سراغ مهندسان لامبورگینی رفته، از آنها کمک بگیرد. علاوه بر این، پلت‌فرم R8 و پیشرانه نمونه V10 آن با گالاردو مشترک است. بنابراین می‌توان R8 را برادرخوانده آلمانی گالاردو دانست.


بوگاتی ویرون

خودروهایی که وجودشان مدیون لامبورگینی است

شاید کمتر کسی باور کند که لامبورگینی در طراحی و ساخت سریع‌ترین خودرو جهان در دهه اول قرن بیست‌و‌یکم، نقشی انکار‌ناپذیر داشت. پس از خریداری بوگاتی توسط گروه صنعتی فولکس واگن، تعدادی خودرو مفهومی به سفارش مدیران فولکس واگن برای ارزیابی بازار ساخته شدند که آخرین نمونه، ویرون بود. این خودرو با ظاهری جذاب، احتمالا در آینده نزدیک به یک خودرو تولیدی بدل می‌شد. برای همین، مهندسان لامبورگینی به کمک مهندسان بوگاتی شتافتند تا پلت‌فرم و متعلقات فنی این خودرو به طور دقیق و مناسبی طراحی شوند. با آنکه همکاری لامبورگینی با بوگاتی پس از عرضه نمونه مفهومی و در مراحل ساخت گونه تولیدی کمرنگ‌تر شد، اما هنوز هم ویرون موفقیتش را مدیون لامبو است.

استون مارتین خودروی پرنده می‌سازد

شرکت خوروسازی بریتانیایی "استون مارتین" ( Aston Martin) که در زمینه مهندسی، طراحی و ساخت خودروهای اسپورت و لوکس فعالیت می‌کند، علاقه خود نسبت به تولید "خودروهای پرنده شخصی" را اعلام کرد.

«استون مارتین» خودروی پرنده می‌سازد

به نقل از انگجت، شرکت خودروسازی "استون مارتین"(Aston Martin) امروز ویدئویی از طرح مفهومی خودرو پرنده خود موسوم به " Volante Vision" را ارائه داد.

بنا بر اعلام استون مارتین، این شرکت در حال برنامه‌ ریزی برای تولید این خودروهای پرنده سه سرنشین است.

کانسپت فرضی طراحی این خودرو پرنده در نمایش وسائل نقلیه هوایی"فارن‌بورو" در این ماه به معرض نمایش گذاشته خواهد شد.

" Volante Vision" مانند خودرهای پرنده رقیب خود می‌تواند به حالت عمودی از زمین بلند شده و فرود آید.

این هواگرد هیبریدی است و دارای چند پروانه در موتور خود خواهد بود.

از آنجایی که شرکت تولید کننده این خودرو پرنده "استون مارتین" است، طراحی آن لوکس خواهد بود.

این تاکسی هوایی، به ناوبری مستقلی مجهز خواهد بود.

استون مارتین در این پروژه با شرکت‌هایی همکاری خواهد کرد که تجربه‌هایی در صنعت حمل و نقل هوایی داشته‌اند.

حال باید دید کدام یک از این شرکت‌ها که تاکسی هوایی خواهند ساخت، این اقدام را عملی می‌کنند.

بهترین خودرو‌های برقی ۲۰۱۸ کدامند؟

سال‌هاست موضوع پایان یافتن ذخایر سوخت‌های فسیلی به‌عنوان سرنوشت محتوم این نوع سوخت در جهان مطرح شده است. جدا از این‌که هشدارهای زیادی نیز مبنی بر آلودگی هوا به دلیل استفاده روزافزون از خودروهایی که با این‌گونه سوخت‌ها به حرکت درمی‌آیند مطرح می‌شود، محققان برای جایگزینی منبع انرژی پاک و پایان‌ناپذیر تلاش‌های زیادی را از مدت‌ها پیش در دستور کار خود قرار داده‌اند.

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

خودروهایی که امروزه با برق حرکت می‌کنند، حاصل مطالعه محققان و مهندسانی هستند که از سال‌ها پیش وارد عرصه رقابت در این حوزه شده‌اند. مهم‌ترین خصوصیت خودروهای برقی که باعث شده اتکای خودروسازان به سوخت‌های فسیلی به کمترین میزان ممکن برسد، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک است و هرچقدر متخصصان این صنعت بتوانند میزان کارایی و مقدار پیمایش محصولاتشان را بالاتر ببرند موفق‌تر عمل کرده‌اند. به همین علت سازندگان خودروهای الکتریکی اهمیت زیادی به بهبود کیفیت باتری‌ها و افزایش محدوده پیمایش محصولات تولیدی خود می‌دهند. در این زمینه نمی‌توان از موفقیت‌ها و پیروزی‌های تسلا در تولید خودروهای برقی چشم پوشید؛ شرکتی که تا امروز موفق شده خودروهایی را به بازار مصرف عرضه کند که بیشترین میزان پیمایش را به ثبت رسانده‌اند. اما باید بدانیم تسلا تنها مجموعه‌ای نیست که در این زمینه فعالیت می‌کند و رقبای سرسختی دارد. در ادامه با ده نمونه از موفق‌ترین خودروهای برقی سال 2018 آشنا می‌شویم که توانسته‌اند بهترین بازار فروش را برای خود به دست بیاورند.


گلف الکتریکی Volkswagen e-Golf

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

«باید جهان را از این همه پلیدی و آلودگی پاک کرد.» این شعار فولکس‌واگن برای ساخت نمونه الکتریکی از محصول گلف است. البته اگر بخواهید گلف را در مسیر رسیدن به آرمان شعارش همراهی کنید، مجبورید تا یک و نیم برابر نسبت به نمونه بنزین‌سوز گلف هزینه کنید، زیرا این خودرو با قیمت پایه 35هزار و 445 دلار تقریبا ده هزار دلار از گلف جی‌تی‌آی گران‌تر است. اما طبق ادعای فولکس‌واگن پس از طی 104هزار کیلومتر و صرفه‌جویی در پرداخت هزینه سوخت، این مبلغ اضافه پرداخت شده جبران خواهد شد. ای-گلف (e-Golf) به یک موتور الکتریکی 85 کیلوواتی که 114 اسب بخار نیرو تولید می‌کند مجهز است که می‌تواند 270 نیوتن‌متر گشتاور را در اختیار راننده قرار دهد. شتاب صفر تا صد این خودرو نیز 10/4 ثانیه اعلام شده است. انرژی این خودرو از باتری‌های لیتیوم‌یونی 24/2 کیلووات ساعتی تامین می‌شود که شارژ معمولی آنها 12ساعت طول می‌کشد.


ب‌ام‌و آی3 3 BMW i

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

این خودرو به یک موتور الکتریکی 168 اسب بخاری مجهز است و باتری لیتیوم‌یونی آن برای شارژ کامل به سه ساعت زمان نیاز دارد. در نمونه 2018 شعاع حرکتش به 290کیلومتر افزایش پیدا کرده است که در نسل قبلی 155 کیلومتر بود. همچنین در این نمونه سیستم Idrive شرکت ب‌ام‌و نیز به روز شده که می‌تواند مکان‌های شارژ را به راننده نشان دهد.

این محصول یک برادر تنی دیگر نیز دارد که نسخه اسپرت آن به حساب می‌آید. مدل آی3اس (I3s) به یک موتور الکتریکی تقویت شده مجهز است که 14 اسب بخار قدرت بیشتری دارد و گشتاور آن نیز به 270 نیوتن‌متر رسیده و نسبت به برادر معمولی خود 20 نیوتن‌متر قوی‌تر است. این نمونه اسپرت می‌تواند شتاب صفر تا صد را در مدت 6/9 ثانیه داشته باشد و به سرعت حداکثر 160 کیلومتر در ساعت نیز دست پیدا کند.


نیسان لیف Nissan Leaf

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

شرکت نیسان ژاپن که از موفق‌ترین‌طراحان و سازندگان خودروهای برقی به شمار می‌رود، از این‌که محصولاتش مورد توجه مصرف‌کنندگان قرار گرفته بسیار خرسند است. طی آخرین گزارشی که نیسان ارائه کرده از افزایش 10 درصدی فروش محصول برقی نیسان لیف خبر داده است.

این خودروساز از آخرین نمونه لیف الکتریکی خود در پاییز 1396 در ژاپن و آمریکا رونمایی و سپس اقدام به عرضه آن کرد. تاکنون نزدیک به 55هزار دستگاه از این خودرو در سراسر جهان به فروش رفته است. شایان ذکر است فروش این خودرو در سال 2017 به عدد 47هزار و 423 دستگاه رسید که رشد 10 درصدی را نشان می‌دهد. بازارهای آمریکای لاتین، آسیا و اقیانوسیه نیز به مصرف‌کنندگان این محصول افزوده شده است. از زمان رونمایی این خودرو از سال 1389/ 2010 تاکنون 320 هزار دستگاه در 51 بازار بین‌المللی فروخته شده است. نیسان لیف نه‌تنها از جدیدترین مجموعه باتری و قوای محرکه بهره می‌برد، بلکه به فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند سیستم رانندگی خودکار پروپایلوت، پارک پروپایلوت و E-Pedal نیز مجهز است.

به گفته مصرف‌کنندگان، حرکت در ترافیک شلوغ با نیسان لیف به کمک موتور تقریبا بی‌صدایش که قدرت 147 اسب بخار را دارد، تجربه خوشایندی است. شتاب صفر تا صد این خودرو 7/4 ثانیه بوده و گشتاور قدرتمند 320 نیوتن‌متری آن شما را فقط در 2/8 ثانیه از سرعت 50 به 80 کیلومتر در ساعت خواهد رساند. همچنین ظرفیت باتری این خودرو 40 کیلووات ساعت است که نسبت به نمونه قبل خود ده واحد افزایش داشته است. نیسان می‌گوید با یک بار شارژ کامل باتری می‌توان مسافتی معادل 240 کیلومتر را با این خودرو رانندگی کرد.


رنو زویی Renault ZOE

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

این خودروی کوچک شهری که به سوپر مینی بدون آلایندگی مشهور شده، قدرتی حدود 107 اسب بخار دارد که نسبت به نمونه قبلی خود 16 واحد افزایش پیدا کرده است. طبق ادعای سازندگانش می‌تواند با هر بار شارژ باتری 41کیلوواتی مسافتی معادل 402 کیلومتر را طی کند. این خودروی 18 هزار پوندی به لطف قدرت بیشتر موتور جدیدش، برای سفرهای بین شهری بسیار مناسب به نظر می‌رسد و شتاب صفر تا صد کیلومتر آن حدود 13 ثانیه است.نرم‌افزار اندروید اتو که متصل به صفحه لمسی 16 اینچی است نیز به راننده و سرنشینان کمک می‌کند راحت‌تر بتوانند ایستگاه‌های شارژ را اطراف خود پیدا کنند. زویی دارای چرخ‌های 16 اینچی، چراغ و برف‌پاکن الکتریکی، فرمان چرم و حسگر پارک است و طبق ادعای متخصصان شرکت رنو، باتری‌اش را می‌توان در طول هفت ساعت شارژ کامل کرد.


تسلا مدل اس Tesla Model S

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

این خودرو که واقعگرایانه‌ترین و در عین حال جاه‌طلبانه‌ترین پروژه شرکت تسلا موتورز به شمار می‌رود، ابتدا سال 1395/ 2016 و با قیمت 36هزار دلار به بازار عرضه شد. نسل 2018 این خودرو نیز در دو بسته سفارشی و با قیمت و ویژگی‌های متفاوت عرضه شد. نمونه جدید که به یک باتری 9هزار دلاری مجهز است دامنه حرکتی این خودرو را از 354 کیلومتر به 499 کیلومتر افزایش داده است. بسته سفارشی دوم نیز با افزایش قیمت 5000دلاری به امکاناتی همچون صندلی‌های برقی مجهز به گرمکن، سقف شیشه‌ای پانوراما و یک سیستم صوتی پریمیوم مجهز است. دانستن این نکته هم جالب است که انتخاب هر رنگ دیگر به جز مشکی هزینه‌ای در حدود 2000دلار به خریدار تحمیل می‌کند. شتاب صفر تا صد تسلا اس 5/1 ثانیه است و با گرفتن ترمز در سرعت 112 کیلومتر در ساعت، با طی مسافت 53/6 متر متوقف خواهد شد. میزان رسمی مصرف انرژی این خودرو برابر مسافت 499 کیلومتر در سیکل ترکیبی و 481 کیلومتر در بزرگراه به ازای هر یک مرتبه شارژ کامل باتری است.


فولکس واگن ای- آپ e-up

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

در نمایشگاه خودروی فرانکفورت 2011، فولکس‌واگن نسخه نهایی و تولیدی هاچ‌بک کوچک جدیدی را رونمایی کرد که آن را ای- آپ نامگذاری کرده بود. این خودرو توانست در سال بعد عنوان خودروی سال را کسب کند. در قدم‌های بعدی نسخه‌های دیگری از آن توسط دو زیرمجموعه فولکس واگن یعنی سئات و اشکودا به نام‌های Mii‌ و سیتیگو معرفی شدند. این خودروها که در اصل محصولاتی یکسان هستند، فقط در نمای جلو و داخل کابین تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. آپ ابتدا در دو نسخه هاچ‌بک سه‌ و پنج‌در تولید می‌شد و بعدها نمونه‌های کراس و جی‌تی‌آی نیز به مجموعه آن اضافه شد. نمونه ای - آپ نیز همزمان با تولید این محصول در نمایشگاه ژنو 2012 رونمایی شد و تفاوت آن با نسخه معمولی‌اش فقط در قسمت جلویی و چراغ‌های ال‌ای‌دی خطی است که جایگزین چراغ‌های مه‌شکن شده‌اند. در ای- آپ یک موتور الکتریکی کوچک با 82 اسب‌بخار قدرت و 210 نیوتن‌متر گشتاور جایگزین موتورهای درون‌سوز استاندارد شده است. این موتور انرژی خود را از یک مجموعه باتری لیتیوم‌یون 18/7کیلووات ساعتی تامین می‌کند. حداکثر سرعت این خودرو 160 کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا صد آن نیز 12/4 ثانیه است. قیمت پایه این خودرو نیز 29هزار یوروست.


هیوندای آیونیک Hyundai Ioniq

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

هنگامی که بیشتر خودروسازان مطرح جهان بر سرمایه‌گذاری روی ساخت خودروهای برقی برای حفظ موقعیت و بازار فروش خود روی آورده‌اند، چرا هیوندای از این قاعده مستثنا باشد. هیوندای با ارائه مدل آیونیک نخستین حضور جدی و رسمی خود را اعلام کرد که البته ابتدا هدفی جز رقابت با تویوتا پریوس نداشت. این خودرو که در سه نسخه هیبریدی، پلاگین هیبریدی و الکتریکی عرضه می‌شود، اولین بار در روزهای نخست سال 2016 (دی 1394) رونمایی شد. نمونه الکتریکی آیونیک به یک موتور الکتریکی با 120 اسب بخار قدرت و 290نیوتن‌متر گشتاور مجهز است که برای تامین انرژی مورد نیاز آن یک باتری لیتیوم‌یونی 28 کیلووات ساعتی در نظر گرفته شده و طبق ادعای سازندگان این خودرو با هر بار شارژ توانایی پیمودن 200 کیلومتر را داراست. این خودرو موفق شده است فقط در بازار آمریکا حدود 11 هزار دستگاه به فروش برساند. موفقیت این نمونه به حدی بوده است که هیوندای اعلام کرده برای سال آینده نیز نمونه به‌روزتر شده آن را به بازار عرضه خواهد کرد. نسخه 2019 آیونیک دارای سیستم‌های ایمنی جدید شامل هشدار توجه راننده و دستیار نور بالاست. همچنین ترمز اضطراری خودکار، دستیار حفظ خودرو بین خطوط و کروز کنترل هوشمند نیز از جمله تجهیزاتی است که آیونیک 2019 از آنها بهره خواهد برد.


تسلا مدل ایکس Tesla Model X

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

تسلا مدل ایکس سومین خودرو از مجموعه پیشگامان خودروهای الکتریکی آمریکاست. این کراس‌اوور که با طراحی حیرت‌انگیز خود نظر بسیاری از منتقدان را جلب کرده است، دارای درِ عقب منحصر به فردی به نام فالکون است که مانند یک بال پرنده عمل می‌کند و برای افزایش دسترسی در فضاهای تنگ طراحی شده است. تسلا ایکس که یک خودروی چهار چرخ است، دارای یک جفت موتور الکتریکی است که هر کدام برای یک محور طراحی شده‌اند و ارتباطی با یکدیگر ندارند. نمونه استاندارد آن 259 اسب بخار قدرت دارد و شتاب صفر تا صد آن نیز شش ثانیه اعلام شده است. نمونه دیگری از تسلا ایکس نیز به یک موتور 503اسب‌بخار دارد که شتاب صفر تا صد این نمونه نیز 4/8 ثانیه است. آخرین فناوری رانندگی اتوپایلوت در این محصول قرار گرفته و با به‌روزرسانی رایگان عرضه شده است. تمام این مشخصات و امکانات باعث شده تا قیمت 70 تا 125 هزار پوندی این محصول برای خریداران چندان مورد توجه قرار نگیرد.


اسمارت فور تو ای‌دی Smart ForTwo ED

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

از حضور اولیه این خودرو در خیابان‌های جهان حدود یک دهه می‌گذرد و در حال حاضر ما شاهد نسل چهارم آن هستیم. در طول این مدت شعاع حرکتی اسمارت فورتو از 145کیلومتر به 160 کیلومتر ارتقا پیدا کرده و با استفاده از شبکه شارژ سریع، زمان شارژ آن نیز تقریبا 2/5 ساعت کاهش پیدا کرده است. این خودرو از یک باتری لیتیوم‌یونی 17/6 کیلووات ساعتی برای تامین نیروی موتور الکتریکی 81اسب بخاری استفاده می‌کند. یک سیستم اطلاعاتی سرگرمی هفت اینچی همراه سامانه ناوبری نیز از جمله تجهیزاتی است که برای اسمارت فورتو در نظر گرفته شده است.


نیسان ای- ان‌وی200 کومبی Nissan e-NV200 Combi

با خودرو‌هایی آشنا شوید که آینده صنعت خودروسازی جهان را رقم می‌زنند

این خودرو بر خلاف نمونه‌های قبلی که معمولا خودروهای سدان یا کراس‌اوور بودند، خودروی بزرگ‌تری است و می‌تواند تا هفت سرنشین را با خود حمل کند. ای- ان‌وی200 خودرویی با برخی نکات ظریف در طراحی است که به کمک آن می‌تواند از نمونه استانداردش متمایز شود. ضربه‌گیرهای رنگی بدنه و دماغه صاف همراه با یک فلاپ شارژ در وسط از جمله وجوه تمایز آن به شمار می‌رود. همچنین این محصول با رنگ‌های منحصر به فرد مانند سفید و آبی فلزی به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

ای ـ ان‌وی200 در قسمت چرخ‌دنده‌ها با نیسان لیف مشترک است و با بهره‌گیری از بسته باتری‌های لیتیوم‌یونی 24کیلووات ساعتی که زیر اتاق تعبیه شده است می‌تواند تا 180 کیلومتر مسیر را بپیماید. از نگاه منتقدان این خودرو از فرمان‌پذیری مناسبی برخوردار نیست.